Tank reiniging

TANKREINIGING VOLGENS ARKOIL SYSTEM

ARKOIL Technologies heeft een exclusief systeem ontwikkeld en geïmplementeerd voor alle soorten reiniging van opslagtanks en terugwinning van koolwaterstoffen in de olie- en petrochemische industrie, ARKOIL System.

ARKOIL werd in 2006 opgericht om tanks voor ruwe olie zonder menselijke tussenkomst te reinigen. Sindsdien hebben wij een jarenlange professionele ervaring opgebouwd door het uitvoeren van de meest uitdagende projecten, ongeacht technische complexiteit, deadlines of weersomstandigheden.

Wereldwijd hebben we al meer dan 1000 opslagtanks van verschillend formaat en typen met vaste of drijvende daken gereinigd.

Met onze geavanceerde tankreinigingstechnologie bieden wij bijzonder kosteneffectieve tankreinigings- en olieterugwinningsservices. Op deze manier zorgen we ervoor dat de tanks van onze klanten slechts een zeer korte periode buiten gebruik zijn.

ARKOIL System is gebaseerd op de transformatie van stoomenergie en wordt gebruikt in potentieel gevaarlijke zones. Het systeem kan worden aangepast aan de behoeften en wensen van de klant. We hebben ook een zeer ruime ervaring in het reinigen van beschadigde tanks.

Bij ARKOIL System wordt altijd de naleving aangetoond van normen op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu die worden gesteld door klanten en lokale overheden, wereldwijd. ARKOIL Technologies is gecertificeerd conform VCA**, ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001 en GOST.

VOORDELEN VAN ARKOIL SYSTEM
Proactief op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid (HSE)

  1. Zonder mankracht; operators hoeven de tank niet binnen te gaan
  2. Geen uitstoot, geen explosiegevaar
  3. Geen chemische producten of andere ruwe olie

Kostenbesparend

  1. Olieterugwinning van bijna 100%
  2. Schadevrij; wand, dak en coating van de tank blijven intact
  3. Tijdbesparend. Reiniging en herstel worden gelijktijdig uitgevoerd; het proces duurt vele malen korter dan bij de conventionele werkwijze

Het werkt

 1. Er wordt een significante hoeveelheden slib verwerkt
 2. Minimale hoeveelheid vaste sedimenten
 3. Volledige neutralisatie van brandbare stoffen
 4. Tijdens alle seizoenen mogelijk; geen weerbeperkingen
REFERENTIE BRIEF
Klik op het logo